Verenigde Staten Shopping from United States?


Spider Podium Universele Bureauhouder - Zwart

Breffo

Product referentie: 25528

De award-winning Spiderpodium van Breffo kan worden gebruikt als een accesoire voor vrijwel elke mobiele telefoon. Spider Podium is lichtgewicht, compact en vandaar gemakkelijk draagbaar.

"Zeer handig voor in de wagen!"
Meest behulpzame reviews

De Kunst
Unknown

1 januari 2016
Zeer handig voor in de wagen!
Een heel handige gsm houder voor in de wagen. Hebben dit Besteld voor beide wagens, verschillend automerk. Past perfect bij beiden. Blijft ook zeer goed zitten!

100 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Kan worden gebruikt op je bureau, in de auto, op de fiets en nog veel meer.
 • Kan worden gemanouvreerd in elke gewenste positie om te werken met elke apparaat op elke oppervlak
 • Uitsparing voor opladers
 • Lichtgewicht en compact dus zeer draagbaar


 • Aanvullende informatie

  Ontworpen met de hedendaagse electronische apparaten, de 'neem mee en gebruik overal' SpiderPodium draagbare dock is een universele, multifunctionele kijkstandaard die compatibel is met de meeste mobiele apparaten waaronder smartphones, mp3spelers, e-readers en compact camera's om er een paar op te noemen.

  Breffo Spiderpodium Flexible Grip Universal Car Holder & Desk Stand Breffo Spiderpodium Flexible Grip Universal Car Holder & Desk Stand

  Spiderpodium eenmaal gemaakt is constant herontworpen om het geschikt te maken voor bijna elk mobiele apparaat. Het compacte formaat van de SpiderPodium maakt het makkelijk om deze in je zak te doen, een fantastisch reisgenootje dus.

   Breffo Spiderpodium Flexible Grip Universal Car Holder & Desk Stand

  De uitsparing in het lichaam is speciaal ontworpen zodat de meeste bekende merk opladers erdoorheen passen. Je hoeft dus geen extra aankopen te doen en gemakkelijk je huidge oplader gebruiken.

   Breffo Spiderpodium Flexible Grip Universal Car Holder & Desk Stand Breffo Spiderpodium Flexible Grip Universal Car Holder & Desk Stand

  De SpiderPodium is ideaal voor fietsen, auto's, bureau's, en nog veel meer!
     Gerelateerde producten


  Mobiele Accessoires